Käyttöehdot

Yleiset käyttöehdot:

  • Käyttäjän tulee rekisteröityä järjestelmään oikealla nimellään ja sähköpostiosoitteellaan.
  • Yksi henkilö saa rekisteröidä itselleen ainoastaan yhden tunnuksen. Useamman tunnuksen tarvitsijat voivat anoa poikkeuslupaa ylläpidolta.
  • Käyttäjän tulee huolehtia, että palvelulle on ilmoitettu toimiva sähköpostiosoite, jota luetaan säännöllisesti.
  • Käyttäjä saa käyttää palvelua ainoastaan sellaisilla sivuilla, jotka eivät sisällä mitään sopimatonta, laitonta tai loukkaavaa materiaalia.
  • Ylläpito voi poistaa käyttäjätunnuksen järjestelmästä, jos
    • käyttäjä ei ole käyttänyt palvelun skriptejä pariin kuukauteen
    • käyttäjän ilmoittama sähköpostiosoite ei ole toiminnassa (tällaiseksi lasketaan myös epäaktiivinen Hotmail-osoite tai postilaatikko, joka on täynnä)
    • käyttäjä rikkoo järjestelmän käyttöehtoja
    • ylläpidolla on jokin muu syy käyttäjätunnuksen poistoon
  • Ylläpito ei ota vastuuta palvelun käyttökatkoista, muista teknisistä ongelmista, eikä myöskään korvaa palveluiden mahdollisesta toimimattomuudesta aiheutuvia kuluja. Koska kyseessä on ilmaispalvelu, myöskään palvelun jatkuvuutta ei pystytä takaamaan, eli palvelu voidaan lakkauttaa ilman ennakkovaroitusta.
  • Ylläpito pidättää oikeuden näiden ehtojen muuttamiseen.

SuperBV-bannerivaihdon käyttöehdot:

  • Käyttäjä sitoutuu laittamaan palvelulta saamansa bannerin HTML-koodin sivustollensa näkyvälle paikalle. Koodia ei saa muuttaa ilman ylläpidon lupaa.
  • Käyttäjä saa laittaa yhdelle HTML-sivulle vain yhden samankokoisen SuperBV-järjestelmän bannerin (eli yhden 400x40- ja yhden 468x60-bannerin liittäminen samalle sivulle on sallittua, mutta esim. kahden 400x40-bannerin ei ole).
  • Käyttäjä voi sijoittaa bannerikoodin useille sivustonsa sivuille määrittelemällä jokaisen sivun bannerikoodiin erilaisen sivu-parametrin arvon (lisätietoja löytyy ohjeista).
  • Käyttäjä ei saa yrittää hankkia näyttökertoja keinotekoisesti, ja palvelu sisältääkin erinäisiä teknisiä ratkaisuja tämän havaitsemiseen (joka puolestaan johtaa luonnollisesti käyttäjätunnuksen välittömään poistamiseen).