SuperForm-lomakekäsittelijä

SuperForm on ohjelma, joka lähettää HTML-lomakkeelta tulevat tiedot sinulle sähköpostina. Ohjelma kerää HTML-lomakkeen kaikkien kenttien sisällön sähköpostiviestiin ja lähettää sen sähköpostiosoitteeseesi, joka määritellään SuperCGI-hallintasivuilta. Alla on lisätietoa SuperFormin ominaisuuksista:

  • Viestit voidaan lähettää "pääosoitteen" lisäksi myös enintään 20 muuhun sähköpostiosoitteeseen, jotka voit itse määritellä hallintasivulta. Tämän toiminnon voi kytkeä päälle ja pois lomakekohtaisesti (näin voit esim. laittaa sivuillesi kaksi lomaketta, joista toisen sisältö lähetetään vain sinulle, kun taas toinen lähetetään oman osoitteesi lisäksi myös "ylimääräisiin" osoitteisiin).
  • Voit määrittää SuperFormin lähettämien viestien otsikon lomakekohtaisesti, joka mahdollistaa viestien helpon lajittelun sähköpostiohjelmassa.
  • Voit määrittää lomakekohtaisesti sivun, jonne siirrytään lomakkeen täyttämisen jälkeen.
  • Viesteihin voidaan tarvittaessa liittää informaatiota lomakkeen lähettäjästä, kuten käyttäjän selaintyyppi, IP-osoite ja IP-osoitetta vastaava konenimi (hostname).
  • Voit määrittää tietyn lomakkeen kentän ns. sähköpostikentäksi, jolloin SuperForm lisää kyseisen kentän sisällön sähköpostiviestien Reply-To-otsikkoon. Näin voit vastata lomakkeen lähettäjille helposti sähköpostiohjelman Vastaa/Reply-toiminnolla.