SuperBV bannerinvaihto

SuperBV on bannerinvaihtojärjestelmä, joka sopii erinomaisesti omien kotisivujen mainostamiseen. SuperBV:n toiminta perustuu siihen, että kaikki jäsenet lisäävät järjestelmältä saamansa bannerikoodin kotisivuilleen. Aina, kun joku tulee tällaiselle sivulle, järjestelmä valitsee bannerin, joka näytetään sivulla. Sivun omistaja saa tästä hyvästä yhden näyttökerran itselleen, kun taas se käyttäjä, jonka banneri näytettiin, menettää yhden näyttökerran. Lyhyesti sanottuna: mitä useammin joku käy sivuillasi, sitä enemmän näyttökertoja saat ja sitä useammin oma bannerisi näytetään muiden sivuilla.

SuperBV-järjestelmään kuuluu kaksi eri bannerivaihtoa: alkuperäisen, 400x40-pikselin kokoisille bannereille tarkoitetun bannerivaihdon rinnalle otettiin keväällä 2002 myös 468x40-koon bannerinvaihto. Nämä kaksi bannerivaihtoa toimivat erillään, mutta ne käyttävät samoja näyttökertoja. Näin ollet voit halutessasi tuplata ansaitsemiesi näyttökertojen määrän liittymällä molempiin bannerivaihtoihin.

Bannerin pitää olla GIF-, JPG- tai PNG-tyyppinen kuvatiedosto, jonka mitat ovat 400x40- tai 468x60-pikseliä. Se voi olla animoitu, mutta ei läpinäkyvä (transparent). Kuvatiedoston koko voi olla enintään 30 kt. Bannerit lähetetään SuperCGI:n palvelimelle ja tarkistetaan siellä ennen käyttöönottoa. Toisin kuin useissa muissa bannerivaihdoissa, SuperBV:ssä voit valita itse, haluatko järjestelmän logon/linkin bannerin yhteyteen.

SuperBV sisältää tilastot siitä, kuinka usein bannerisi on näytetty muiden sivuilla, kuinka usein omalla sivuillasi on näytetty muiden bannereita, kuinka usein joku on klikannut sinun banneriasi ja kuinka usein joku on klikannut sinun sivuillasi olevia muiden bannereita. Näin se voi toimia myös ns. "näkymättömänä kävijälaskurina".